×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Serrapeptase 300.000SPU 60 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
46002 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900438
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
50,00 € 37,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12.5€
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(2)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Serrapeptase 300.000SPU 60 φυτοκάψουλες

ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ
Συμπλήρωμα διατροφής με το συστημικό-πρωτεολυτικό ένζυμο σερραπεπτάση σε εντεροδιαλυτή μορφή.
ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: φυτική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη
ΑΝΑΛΟΓΙΑ: 2000 SPU/EU per 1 mg,
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα με άδειο στομάχι.
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

 

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

SERRAPEPTASE 150 mg **
(serratiopeptidase) 300.000 SPU **
E C GRANULES
(enteric coated)

Αριθ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ: 125959/22-10-2019 (Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ
• Εξασφαλίζει 100% ανθεκτικότητα στο όξινο περιβάλλον του στομάχου
• Απορροφάται πλήρως και μόνο στο έντερο
• Για 100% επίτευξη των στόχων χρήσης

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ
“Όλοι έχουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό ενζύμων στο σώμα μας”, εξηγεί ο Matt Gallant, ειδικός στην έρευνα ενζύμων. “σε κάθε τι που συμβαίνει στο σώμα μας εμπλέκονται ένζυμα”. Είναι ο καταλύτης που ξεκινά χημικές και βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα Ειδικά η serrapeptase κάνει τις πρωτεΐνες να διασπώνται πολύ πιο γρήγορα. Αποικοδομεί τις πυκνές πρωτεΐνες που τα περισσότερα ένζυμα δεν μπορούν να αγγίξουν. Η βασική της δράση είναι η δυνατότητά της να «πέπτει», δηλαδή να αποικοδομεί και να «χωνεύει» τους ινώδεις σχηματισμούς μέσα στο σώμα μας – πχ: τους θρόμβους, την αρτηριακή πλάκα, το λίπος στην κυκλοφορία του αίματος, τις υδατικές κύστεις, τις λιπώδεις κύστεις, την βλέννα, τα πήγματα, τα κυτταρικά απόβλητα.

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ
Σχεδόν οτιδήποτε μας κάνει να νοσούμε είναι είτε πρωτεΐνη είτε προστατεύεται από πρωτεΐνη Στην ουσία, το DNA είναι μια μονάδα παραγωγής πρωτεϊνών. Οι γενετικές ασθένειες είναι το αποτέλεσμα του DNA που δεν παράγει πλέον τις πρωτεΐνες και τα ένζυμα με ακρίβεια ή το κάνει ανεπαρκώς ή υπερβολικά.
• Βακτήρια, ιοί, μύκητες προστατεύονται από πρωτεΐνες.!!
• Τα τροφικά αλλεργιογόνα είναι σχεδόν όλα πρωτεΐνες!!
• Τα καρκινικά κύτταρα προστατεύονται από πρωτεΐνες!!
Τα πρωτεολυτικά ένζυμα έχουν την ικανότητα να καταστρέφουν την αμυντική ασπίδα πρωτείνης κάθε παθογόνου και αλλεργιογόνου, οδηγώντας στην τελική εξάλειψή τους. Τα καρκινικά κύτταρα επαναπρογραμματίζουν την παραγωγή ενζύμων στο σώμα για να επιταχύνουν τη δική τους ανάπτυξη και να προστατευθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα πρωτεολυτικά ένζυμα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν αυτή τη δυναμική.

Και υπάρχουν και τα CIC’s (Circulating Immune Complexes). Τα CIC ξεκινούν ως πολύ μεγάλα πρωτεϊνικά μόρια τα οποία υποβάλλονται σε μερική πέψη στο λεπτό έντερο και απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος. Μόλις βρεθούν στο αίμα, το ανοσοποιητικό σύστημα τα αντιμετωπίζει ως εισβολείς επειδή είναι πολύ μεγάλα για να μεταβολιστούν προκαλώντας έτσι μια ανοσολογική αντίδραση. Τα αντισώματα ζευγαρώνουν με αυτούς τους ξένους πρωτεϊνικούς εισβολείς για να σχηματίσουν CIC. Αρχικά, τα CIC μπορεί να εξουδετερωθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα και στη συνέχεια να εξαλειφθούν μέσω του λεμφικού συστήματος και των νεφρών. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, καθώς δημιουργούνται πάρα πολλά CIC, μηδενίζεται η ικανότητα του σώματος να τα εξαλείψει. Σε αυτό το σημείο, το σώμα δεν έχει άλλη επιλογή από το να τα «αποθηκεύσει» στους δικούς του ιστούς, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα συνεχίζει να τα πολεμά ως αλλεργιογόνα, κατάσταση που οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή και τελικά σε αυτοάνοσες διαταραχές. Είναι εδώ που τα πρωτεολυτικά ένζυμα μπαίνουν στο παιχνίδι. Μπαίνοντας στην κυκλοφορία του αίματός διασπούν τα CIC στους μαλακούς ιστούς και το σώμα τα αποβάλλει. Ένας θαυμάσιος τρόπος για να μειωθεί η χρόνια φλεγμονή!!

ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΝΩΔΗΣ ΙΣΤΟΣ
Η σερραπεπτάση (serrapeptase) καταστέλλει την ινωδολυτική δραστικότητα και την αυξημένη διαπερατότητα των αγγείων, καταστέλλει το οίδημα της φλεγμονής, υδρολύει ισχυρά τη βραδυκινίνη και διασπά το ινώδες και το ινωδογόνο χωρίς να επηρεάζει τις πρωτεΐνες του οργανισμού (λευκωματίνη και α- και γ-σφαιρίνες). Πηγή: Γαληνός Οδηγός Φαρμάκων Η σερραπεπτάση αποδεδειγμένα διαλύει τον ινώδη ιστό και τον απομακρύνει από το σώμα. Ο ιστός αυτός είναι μια πρωτεΐνη και σχηματίζεται από το σώμα μας κάθε φορά που υπάρχει τραυματισμός ή φλεγμονή σε κάποια ομάδα κυττάρων. Η πρωτείνη αυτή, καλύπτει την περιοχή που έχει προσβληθεί για να μπορέσουν να δημιουργηθούν εκεί νέα κύτταρα και μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής αποβάλλεται. Αν το σώμα δεν μπορεί να το κάνει αυτό μόνο του, το κάνει η σερραπεπτάση.

Η ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ, Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΔΗΜΑ
Η σεραπεπτάση μειώνει τη φλεγμονή, πιθανώς επειδή καταπραΰνει τα υγρά, ώστε να μπορούν να απομακρύνονται εύκολα από τις φλεγμονώδεις περιοχές και να αποτρέπουν την υπερβολική συσσώρευση πρωτεϊνών Εάν τραυματιστείτε, η serrapeptase μπορεί να σας βοηθήσει να αναρρώσετε πιο γρήγορα. Η σεραπεπτάση μειώνει το πρήξιμο μετά από χειρουργική επέμβαση και τους τραυματισμούς και επιταχύνει την αποκατάσταση ιστών.

Η σερατιοπεπτιδάση είναι αποτελεσματική στη ρύθμιση της μετανάστευσης ανοσοκυττάρων από τους λεμφαδένες στους φλεγμονώδεις και τραυματισμένους ιστούς. Και τα δύο είναι ευεργετικά για την επαναφορά των ιστών σε κανονικές συνθήκες και τη διατήρηση της ομοιόστασης. Αυτό το ένζυμο φαίνεται να λειτουργεί εν μέρει με τη διάσπαση της κυκλοοξυγενάσης. Η κυκλοοξυγενάση είναι ένα ένζυμο υπεύθυνο για την παραγωγή διαφορετικών φλεγμονωδών μορίων. Μπορεί επίσης να μειώσει τον πόνο παρεμποδίζοντας την απελευθέρωση της βραδυκινίνης στον κατεστραμμένο ιστό, πράγμα που οδηγεί σε απόκριση στον πόνο.

Η serrapeptase έχει αποδειχθεί ότι έχει δράση αντιφλεγμονώδη, αναστέλλει τον πόνο και αποτρέπει τη διόγκωση και την κατακράτηση υγρών σε πολλούς ιστούς και ότι τα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματά της είναι ανώτερα από άλλα πρωτεολυτικά ένζυμα.

ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ
Η σεραπεπτάση μπορεί να είναι ευεργετική για τη βελτίωση της αθηροσκλήρωσης, μια κατάσταση όπου η πλάκα συσσωρεύεται μέσα στις αρτηρίες σας. Θεωρείται ότι δρα με το σπάσιμο του νεκρού ή κατεστραμμένου ιστού και διάλυση του ινώδους (της σκληρής πρωτείνης που σχηματίζει τους θρόμβους). Η Σερραπεπτάση έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και με τον τρόπο αυτό να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, να βοηθά τον οργανισμό να οξυγονώνεται πληρέστερα και να τρέφεται αποτελεσματικότερα. Τέλος το πιο σημαντικό στοιχείο: η σερραπεπτάση, δεν εμποδίζει τη βιοσύνθεση της χοληστερόλης, η οποία στην καθαρή μορφή της είναι ένα αντιοξειδωτικό που απαιτείται για να λειτουργούν σωστά όλα τα όργανα του σώματος. Και τέλος, η Serrapeptase είναι ικανή να διαλύσει το ινώδες και άλλους νεκρούς ή κατεστραμμένους ιστούς χωρίς να βλάψει ζωντανούς ιστούς. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει τη διάλυση των αθηροσκληρωτικών πλακών χωρίς να προκαλέσει βλάβη στο εσωτερικό των αρτηριών.

ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ
Η σεραπεπτάση μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό διάλυσης της βλέννας και να μειώσει τη φλεγμονή στους πνεύμονες σε άτομα με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα. Η μείωση της βλέννης στους αεραγωγούς, είναι πραγματικά ευεργετική σε καταστάσεις όπως η βρογχίτιδα, το άσθμα, η πνευμονική λοίμωξη, η ρινίτιδα, η φαρυγγίτιδα. Η κλινική χρήση της σερραπεπτάσης κατά τη διάρκεια αλλεργικών παθήσεων μελετήθηκε και αποδείχθηκε ότι μειώνει το πάχος και το ιξώδες της βλέννας και βελτιώνει την εξάλειψή της μέσω βρογχοπνευμονικών εκκρίσεων.

ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΙΟΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ
Οι παθογόνοι εισβολείς στο σώμα ενώνονται και σχηματίζουν ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την ομάδα τους , το λεγόμενο βιοφίλμ. Αυτό ενεργεί ως ασπίδα κατά των αντιβιοτικών, επιτρέποντας στα βακτήρια να αναπτύσσονται γρήγορα και να προκαλούν μόλυνση. Η σεραπεπτάση αναστέλλει το σχηματισμό βιοφίλμ, μειώνοντας έτσι την δύναμη δράσης των παθογόνων και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών. Έρευνες έχουν δείξει ότι η serrapeptase βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών στη θεραπεία ακόμη και των πιο ανθεκτικών παθογόνων όπως για παράδειγμα ο Χρυσίζων σταφυλόκοκκος. Επιπλέον, ο συνδυασμός της serrapeptase και των αντιβιοτικών ήταν επίσης αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση λοιμώξεων που είχαν καταστεί ανθεκτικές στις επιδράσεις των αντιβιοτικών.

ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σημαντική είναι και η ικανότητά της να διαλύει την αμυλοειδή πλάκα, όπου αυτή συσσωρεύεται στο σώμα. Αυτή η πλάκα συσσωρεύεται σε όλο το σώμα και είναι η πηγή του χρόνιου πόνου σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η Νόσος του Alzheimer αποτελεί επίσης μια συσσώρευση αμυλοειδών πλακών στον εγκέφαλο.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ?
• ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ
• ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΔΗΜΑ
• ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΙΣ
• ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΠ
• ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ
• ΤΗΝ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ
• ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΡΩΜΑΤΩΣΕΙΣ
• ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
• ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ
• ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ
• ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
• ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
46002
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
APIPHARM Πρόπολη 405mg Συμπλήρωμα Διατροφής για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού, 30caps APIPHARM Πρόπολη 405mg Συμπλήρωμα Διατροφής για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού, 30caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
10,93 € 15,62 €
Κατάλληλο για όσους προτιμούν να αποφύγουν τα εκχυλίσματα πρόπολης είτε για λόγους πρακτικούς είτε για λόγους γεύσης.
GENECOM Terra Flam Plus 15tabs GENECOM Terra Flam Plus 15tabs
-33%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
8,14 € 12,15 €
Με σύνθεση που παρέχει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και αποιδημιτικές ιδιότητες με ένα εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας.
FULL HEALTH Pain Block Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη B12, Φολικό Οξύ, Ουριδίνη & Φυτικά Εκχυλίσματα για την Ανακούφιση από τους Πόνους 60 φυτοκάψουλες FULL HEALTH Pain Block Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη B12, Φολικό Οξύ, Ουριδίνη & Φυτικά Εκχυλίσματα για την Ανακούφιση από τους Πόνους 60 φυτοκάψουλες
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
28,50 € 38,00 €
Χάρη στα συστατικά του συμβάλλει στην μείωση του νευροπαθητικού και νευρομυϊκού πόνου
ERBOZETA Zachelase LOX Συμπλήρωμα Διατροφής για Οξεία Φλεγμονή & Πόνου, Με ή Χωρίς την Παρουσία Οιδήματος 20tabs ERBOZETA Zachelase LOX Συμπλήρωμα Διατροφής για Οξεία Φλεγμονή & Πόνου, Με ή Χωρίς την Παρουσία Οιδήματος 20tabs
-33%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
17,27 € 25,78 €
Συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη διαχείριση καταστάσεων οξείας φλεγμονής και πόνου, με ή χωρίς την παρουσία οιδήματος.
VITABIOTICS Jointace Rose Hip Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Αρθρώσεων με Φυσικό Αντιφλεγμονώδες 30tabs VITABIOTICS Jointace Rose Hip Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Αρθρώσεων με Φυσικό Αντιφλεγμονώδες 30tabs
-36%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
16,45 € 25,71 €
Ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του πόνου των αρθρώσεων, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έξαρσης φλεγμονής.
POWER HEALTH Platinum Range Arthrosis Fast 20caps & Δώρο Platinum Range B-Complex 20tabs POWER HEALTH Platinum Range Arthrosis Fast 20caps & Δώρο Platinum Range B-Complex 20tabs
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
21,09 € 35,15 €
Συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των αρθρώσεων και την καλή ψυχολογική λειτουργία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος