×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HEALTH AID Acidophilus Plus Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά 4 Billion & Πρεβιοτικά FOS για την Καλή Υγεία του Πεπτικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος 60 Κάψουλες

Κωδικός:
51939 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5019781015672
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
32,67 € 21,24 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.43€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Acidophilus Plus Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά 4 Billion & Πρεβιοτικά FOS για την Καλή Υγεία του Πεπτικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος 60 Κάψουλες

Με το πέρασμα των ετών και λόγω διαφόρων παραγόντων, η εντερική χλωρίδα αρχίζει σταδιακά να μειώνεται και ν’ αυξάνονται εις βάρος της τα παθογόνα βακτήρια. Αυτό καλείται ‘’διαταραχή της ισορροπίας’’, η οποία σε πρώτη φάση, εκδηλώνεται με γαστρεντερικής φύσεως προβλήματα, όπως εντερικές διαταραχές(διάρροια, δυσκοιλιότητα), τροφικές δυσανεξίες, κολίτιδες, αέρια κ.α.. Πιθανή ανισορροπία μπορεί να σχετίζεται και με συμπτώματα που δεν έχουν άμεση σχέση με τον εντερικό βλεννογόνο, όπως αύξηση βάρους, ελλείψεις βιταμινών & μετάλλων, αίσθημα κόπωσης, συχνές μυκητιάσεις & μολύνσεις. Η λήψη προβιοτικών, τόσο λακτοβάκιλλων(Lactobacillus), όσο και μπιφιδοβακτηρίων (Bifidobacterium) έχει αποδειχθεί ενεργητική, μέσα από αναρίθμητες μελέτες για την αναπλήρωση της εντερικής χλωρίδας, με σκοπό την αποκατάσταση της ‘’ισορροπίας’’, η οποία είναι απαραίτητη για την γενικότερη υγεία του οργανισμού.

Το Acidophilus Plus της HealthAid αποτελεί συνδυασμό 3 προβιοτικών στελεχών (Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Bifidobacterium Lactis), , σε ποσότητα 4 δισεκατομμυρίων/κάψουλα, μαζί με πρεβιοτικά (FOS) για μέγιστο αποτέλεσμα.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 48955/03-07-09
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Διατροφικός πίνακας:

Κάθε κάψουλα περιέχειΠοσότητα
Probiotic Blend: Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis & Lactobacillus Bulgaricus
Fructo-Oligosaccharides (FOS)
4billion
100mg

Οδηγίες χρήσης:
Παιδιά 1 έως 12 ετών, 1 κάψουλα ημερησίως. Το περιεχόμενο της κάψουλας μπορεί να αδειάσει και να αναμιχθεί με χυμό ή φαγητό. Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 1 – 2 κάψουλες ημερησίως.

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Το συμπλήρωμα διατροφής  Acidophilus Plus με Προβιοτικά 4 Billion & Πρεβιοτικά FOS για την Καλή Υγεία του Πεπτικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος διατίθεται σε συσκευασία:
30 κάψουλες.
60 κάψουλες.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
51939
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM D3Med 30caps MEDEM D3Med 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,42 € 14,51 €
Το D3MED είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε λιποσωμιακή μορφή που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη δράση.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
INOPLUS Vit C 1000mg 60tabs INOPLUS Vit C 1000mg 60tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

11,29 € 18,21 €
Το Inoplus Vit C 1000mg Slow Release  είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον οργανισμό 6-8 ώρες βιταμίνης C.
LIFE EXTENSION Astaxanthin 4mg with Phospholipids 30softgels LIFE EXTENSION Astaxanthin 4mg with Phospholipids 30softgels
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Astaxanthin 4 mg Phospholipids είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μείγμα ασταξανθίνης με φωσφολιπίδια για ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία!
HEALTH PRO Probio-Orobiotic 20φακ. HEALTH PRO Probio-Orobiotic 20φακ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το PROBIO-OROBIOTIC συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό και στην ισορροπία του γαστρεντερικού συστήματος, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της επαναμεταλλικοποίησης των...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος