×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LIBYTEC Synosteo Συμπλήρωμα Διατροφής με Ασβέστιο, Βιταμίνη D3 & Βιταμίνη Κ2 για την Διατήρηση της Φυσιολογικής Κατάστασης των Δοντιών και των Οστών 30 Φακελίσκοι

Κωδικός:
38956 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5214001007028
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
21,70 € 18,45 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.25€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Synosteo Συμπλήρωμα Διατροφής με Ασβέστιο, Βιταμίνη D3 & Βιταμίνη Κ2 για την Διατήρηση της Φυσιολογικής Κατάστασης των Δοντιών και των Οστών 30 Φακελίσκοι
 
Χαρακτηριστικά:
  • Ασβέστιο με βιταμίνες D3 & K2
  • Για την υγεία των οστών
  • Ευχάριστη γεύση πορτοκάλι
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
  • 1 φακελίσκος την ημέρα
Το Synosteo της Libytec είναι ένα συµπλήρωµα διατροφής σε φακελάκια και περιέχει ασβέστιο (σε µορφή κιτρικού και γαλακτικού ασβεστίου) μαζί με τις βιταµίνες D3 & Κ2. Τα παραπάνω μικροθρεπτικά συστατικά δρουν συνεργιστικά και συµβάλλουνστη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
Το Synosteo περιέχει σε κάθε φακελίσκο ποσότητες που καλύπτουν τις συνιστώμενες ημερήσιες δόσεις ασβεστίου και βιταμίνης D και χορηγείται μία φορά την ημέρα, διευκολύνοντας τη συμμόρφωση. Επιπλέον, διαθέτει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι, ενώ δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Η παρουσία της βιταμίνης Κ2 μειώνει τον κίνδυνο εναπόθεσης ασβεστίου στο αγγειακό τοίχωμα και επιδρά θετικά στην εναπόθεση του ασβεστίου στα οστά.
Το ασβέστιο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέταλλα για τον οργανισμό καθώς απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών, παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και εξειδίκευσης και συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, στη φυσιολογική νευροδιαβίβαση και στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. *
Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση και χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. 
Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
Το ασβέστιο που περιέχεται είναι σε 2 μορφές: κιτρικό και γαλακτικό. Το κιτρικό ασβέστιο είναι εύπεπτο, δεν προκαλεί τη δημιουργία αερίων και διαθέτει καλή ανοχή. Το γαλακτικό ασβέστιο απορροφάται επίσης εύκολα και ανεξάρτητα από την τροφή και είναι κατάλληλο και για άτομα με αλλεργία στο γάλα ή δυσανεξία στη λακτόζη. Αυτή η μορφή συνιστάται και σε άτομα που έχουν χαμηλά επίπεδα στομαχικού οξέος (υποχλωρυδρία), σε ηλικιωμένους, σε όσους λαμβάνουν αναστολείς της έκκρισης οξέος (πχ αντιόξινα) ή σε όσους υποφέρουν από φλεγμονώδεις διαταραχές του εντέρου.
Δοσολογία:
1 φακελάκι ημερησίως
Οδηγίες Χρήσης:
Σε µισό ποτήρι νερό (περίπου 125 ml) διαλύετε τον φακελίσκο και ανακατεύετε µε ένα κουτάλι µέχρι να διαλυθεί πλήρως και το πίνετε αµέσως.
Λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγµή της ηµέρας.
 
Προφυλάξεις:
  • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
  • Φυλάσσεται στην αρχική του συσκευασία, σε θερµοκρασία δωµατίου µεταξύ 5°C και 25°C, σε ξηρό µέρος με υγρασία<50%.
  • Φυλάσσεται µακριά από παιδιά κάτω των τριών ετών για την αποφυγή τυχαίας κατάποσης του προϊόντος.
  • Αποφύγετε την έκθεση σε τοπικές πηγές θερµότητας και στο ηλιακό φως.
  • Μη το φυλάσσετε σε χώρους µε υγρασία (κουζίνες ή µπάνια) και κοντά σε επικίνδυνες ουσίες (αµµωνία, βενζίνη, ακετόνη, εύφλεκτες ουσίες).
  • Η ηµεροµηνία λήξης αναφέρεται σε προϊόν που είναι σωστά αποθηκευµένο και σε µη ανοιγµένη συσκευασία.
Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις:
  • Δεν συνιστάται η χρήση σε περιπτώσεις γνωστής υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα περιεχόμενα συστατικά.
  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
 
Διατροφικές Πληροφορίες:
Ημερήσια Δόση: 1 φακελάκι
Δόσεις ανά Συσκευασία: 30
Calcium citrate
500 mg
62.5
Calcium lactate
300 mg
37.5
Vitamin D3
20 mcg (800IU)
400
Vitamin K2
45 mcg

60

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης
 
Συστατικά-Έκδοχα:
Άλατα ασβεστίου του κιτρικού οξέος, Γαλακτικό Ασβέστιο, Ρυθµιστές οξύτητας: Κιτρικό οξύ, Ανθρακικό Νάτριο; Σακχαρόζη; Άρωµα πορτοκάλι; Βιταµίνη Κ2 (Μενακινόνη ΜΚ7), Χρώµα: β-καροτένιο; Σταθεροποιητής: Υδροξυπροπυλοµεθυλοκυτταρίνη; Αντισυσσωµατικός παράγοντας: ∆ιοξείδιο του πυριτίου; Γλυκαντικά: Σουκραλόζη, Ακεσουλφάµη K; Βιταµίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη)
 
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
38956
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.
MEDEM D3Med 30caps MEDEM D3Med 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,42 € 14,51 €
Το D3MED είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε λιποσωμιακή μορφή που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη δράση.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ. POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Power of Nature Vitamin C 1000 mg + D3 1000 IU είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα τις βιταμίνες C και D3, σε μορφή αναβράζοντων δισκίων. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος