×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HIGHER NATURE Citricidal 25ml

Το Citricidal είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ, φυσικό αντιικό και αντιπαθογόνο.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16287 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5031013100901
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
29,44 € 22,08 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.36€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Citricidal 25ml

Το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ Citricidal της Higher Nature είναι ένα ευρέως φάσματος φυσικό αντιικό και αντιπαθογόνο.

Ο καλύτερος τρόπος για φυσική ανοσία, αντιμετωπίζοντας εκατοντάδες παθογόνα στελέχη, ιούς, βακτήρια και μύκητες. Ο μοναδικός δοκιμασμένος τρόπος που εξασφαλίζει ισχυρή άμυνα και ισορροπημένο ανοσοποιητικό μειώνοντας τις φλεγμονές.

Το έλαιο, γνωστό διεθνώς ως Grapefruit Seed Extract (GSE), εξάγεται από την συμπίεση των σπόρων και της πούλπας του γκρέιπφρουτ και το τελικό προϊόν είναι ένα παχύρρευστο, κιτρινωπού χρώματος διάλυμα με πανίσχυρη αντιπαθογόνο δράση, ιδανικό για όσους δεν θέλουν να παίρνουν αντιβιώσεις για τις ιώσεις και για να ανακουφιστούν ταχύτατα από τα δυσάρεστα συμπτώματα της γρίπης.

Τα ενεργά συστατικά του γκρέιπφρουτ είναι τα βιοφλαβονοειδή, όπως η ναρινγκίνη και η εσπεριδίνη, που του προσδίδουν αντιικές, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ένα εξαιρετικά ισχυρό μίγμα ικανό να αντιμετωπίσει στρεπτόκοκκο, σταφυλόκοκκο, σαλμονέλα, E. Coli, κάντιντα, έρπη, ινφλουένζα, ιούς, μύκητες, βακτήρια και πολλούς άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό, αντισηπτικό, αντιμικροβιακό, αντιβακτηριακό, αντιικό και αντιπαρασιτικό.
  • Είναι υποαλλεργικό, δεν επηρεάζει την εντερική χλωρίδα και δεν προκαλεί παρενέργειες.
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, για εσωτερική, εξωτερική, οικιακή χρήση και άλλες.

Οδηγίες χρήσης:

  • Λήψη από το στόμα (μύκητες, ιοί, βακτήρια, παράσιτα): 3-15 σταγόνες σε ένα ποτήρι του νερού με χυμό ή νερό, 2-3 φορές την ημέρα μαζί ή ανάμεσα στα γεύματα. Ξεκινήστε με μικρή δόση και αυξήστε σταδιακά.
  • Καθαρισμός δοντιών: 5 σταγόνες σε ένα ποτήρι του κρασιού νερό. Κάντε μπουκώματα για 10 δευτερόλεπτα κατά προτίμηση μετά το βούρτσισμα των δοντιών ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. 1-2 σταγόνες στην οδοντόπαστα για βούρτσισμα των δοντιών.
  • Πλύσεις στόματος - γαργάρες: 4-12 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό. Κάντε γαργάρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Μολύνσεις αυτιών: 4-10 σταγόνες σε 60-90ml γλυκερίνης. Τοποθετείστε 1-2 σταγόνες του διαλύματος στο αυτί, 1-2 φορές την ημέρα. Εάν υπάρχουν μολύνσεις – μικρόβια στα αυτιά ίσως προκληθούν έντονα συμπτώματα (φαγούρα, τσούξιμο) λόγω της αντίδρασης του Citricidal με τους μικροοργανισμούς. Τα συμπτώματα είναι προσωρινά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά πριν την κολύμβηση σε θάλασσα ή πισίνα.
  • Ρινικές πλύσεις: 1 σταγόνα σε ένα φλιτζάνι του καφέ νερό. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι και γεμίστε το κάθε ρουθούνι με το διάλυμα. Κουνήστε το κεφάλι μπρος-πίσω, πάνω-κάτω. Φυσήξτε δυνατά. Μην αναπνέετε κατά τη διαδικασία.
  • Κολπικές πλύσεις: 5-10 σταγόνες σε περίπου δύο ποτήρια νερό. Κάντε πλύσεις μία ή περισσότερες φορές ημερησίως.
  • Δέρμα κεφαλιού: Προσθέστε 5-15 σταγόνες σε κάθε λούσιμο. Ανακατέψτε το στο σαμπουάν και κάντε μασάζ στο κεφάλι. Αφήστε το για 2 λεπτά και ξεβγάλετε πολύ καλά.
  • Μυκητιάσεις νυχιών: Τοποθετήστε 1 σταγόνα απευθείας στην άκρη του νυχιού στην πάνω και κάτω επιφάνεια, 2 φορές ημερησίως.
  • Καθαρισμός προσώπου (ασφαλές σε κανονικό δέρμα και δέρμα με ακμή): Βρέξτε το πρόσωπο με ζεστό νερό. Με βρεγμένα χέρια βάλτε 2-3 σταγόνες στα ακροδάχτυλα και κάντε μασάζ στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλετε καλά με κρύο νερό. Στεγνώστε το πρόσωπο με πετσέτα με απαλές κινήσεις. Μην το σκουπίσετε δυνατά. Αίσθηση ελαφριού καψίματος υποδηλώνει βαθύ καθαρισμό.
  • Καθαρισμός δέρματος (ασφαλές σε μικρούς δερματικούς ερεθισμούς, κρεατοελιές, μυκητιάσεις ποδιών): 1 σταγόνα απευθείας στην περιοχή μία φορά την ημέρα. Αν η περιοχή είναι ευαίσθητη διαλύστε 5-10 σταγόνες σε μία κουταλιά της σούπας νερό. Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο σε ευαίσθητες περιοχές. Να μη χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Αν παρουσιαστεί ερεθισμός ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Ο ερεθισμός είναι προσωρινός. 
  • Καθαρισμός οδοντόβουρτσας: Ανακατέψτε 5-10 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό. Τοποθετήστε την οδοντόβουρτσα για 15 λεπτά ή ανάμεσα στις χρήσεις. Αλλάζετε το νερό μετά από μερικές ημέρες.
  • Καθαρισμός λαχανικών, φρούτων, κρέατος: 30 ή περισσότερες σταγόνες στο νεροχύτη ή σε μπολ με κρύο νερό. Μουλιάστε για περίπου 15 λεπτά τα λαχανικά, φρούτα, κρέας.
  • Καθαρισμός πιάτων, μαγειρικών σκευών: 15-30 σταγόνες στο απορρυπαντικό, στο νερό του πλυντηρίου πιάτων, ή στο τελικό ξέπλυμα. Για πλύσιμο στο χέρι ή σε πλυντήριο πιάτων.
  • Καθαρισμός σανίδας κοπής τροφών: 10-20 σταγόνες στη σανίδα (ειδικά μετά από κοπή αμαγείρευτου κρέατος). Καθαρίστε με πανί ή σφουγγάρι. Αφήστε για 30 λεπτά. Ξεβγάλετε καλά. 
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16287
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM D3Med 30caps MEDEM D3Med 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,42 € 14,51 €
Το D3MED είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε λιποσωμιακή μορφή που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη δράση.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
INOPLUS Vit C 1000mg 60tabs INOPLUS Vit C 1000mg 60tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

11,29 € 18,21 €
Το Inoplus Vit C 1000mg Slow Release  είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον οργανισμό 6-8 ώρες βιταμίνης C.
LIFE EXTENSION Astaxanthin 4mg with Phospholipids 30softgels LIFE EXTENSION Astaxanthin 4mg with Phospholipids 30softgels
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Astaxanthin 4 mg Phospholipids είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μείγμα ασταξανθίνης με φωσφολιπίδια για ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία!
HEALTH PRO Probio-Orobiotic 20φακ. HEALTH PRO Probio-Orobiotic 20φακ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το PROBIO-OROBIOTIC συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό και στην ισορροπία του γαστρεντερικού συστήματος, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της επαναμεταλλικοποίησης των...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος