×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

AM HEALTH Smile Bio European Propolis Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιολογική Ευρωπαϊκή Πρόπολη για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος 30ml

Κωδικός:
10923 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200119880134
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,91 € 7,79 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.12€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Smile Bio European Propolis Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιολογική Ευρωπαϊκή Πρόπολη για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος 30ml

Σίγουρα έχετε ακούσει για την πρόπολη. Ίσως να μην ξέρετε, ότι δεν υπάρχει μόνο μια πρόπολη αλλά υπάρχουν διαφορετικές τόσο σε χρώμα όσο και δραστικότητα, ανάλογα με τα φυτά που επισκέπτεται η μέλισσα. Ας δούμε όμως τα πράγματα από τη αρχή.

Τι είναι η πρόπολη;

Η λέξη πρόπολη προέρχεται ή απο τις ελληνικές λέξεις “προ” και “πόλη”, που σημαίνει μια ουσία που τοποθετείται προ της εισόδου της πόλης (κυψέλης) για την άμυνα του μελισσιού. 

Την πρόπολη τη μαζεύουν εξειδικευμένες εργάτριες, τις πιο ζεστές μέρες της ημέρας επισκεπτόμενες φυτά πλούσια σε ρητινώδεις, γομώδεις και βαλσαμικές ουσίες.

Χρησιμοποιώντας τις σιαγόνες τους την αποκολλούν σε μικρά κομμάτια απο τους οφθαλμούς των φυτών. Αφού επεξεργαστούν τις ουσίες αυτές με τη χρήση διαφόρων εκκριμάτων των αδένων τους, την τοποθετούν στα καλαθάκια γύρης στα πίσω πόδια τους.

Τη μεταφέρουν στην κυψέλη και τη χρησιμοποιούν απ’ ευθείας σε διάφορες εργασίες μέσα στην κυψέλη.

Ανάλογα με τη χημική σύνθεση της πρόπολης διαφοροποιούνται και τα φυσικά χαρακτηριστικά της όπως: το χρώμα, το άρωμα, η γεύση και η συγκρότηση της. Το χρώμα της ποικίλει: από κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, (πρόπολη της Βραζιλίας), μέχρι το καφετί και το μαύρο (Ευρωπαϊκή πρόπολη).

Συστατικά:
Πρόπολη (κατά ελάχιστο 10%) και Αλκοόλη.

Δοσολογία:
Ενήλικοι: 15-30 σταγόνες  3 φορές την ημέρα σε νερό ή χυμό φρούτων.

Προσοχή:

  • Αν είστε αλλεργικός στην πρόπολη μην την χρησιμοποιήσετε. 
  • Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα αν θέλετε να δοκιμάσετε την Πράσινη Πρόπολη της Βραζιλίας (Smile Green Propolis) η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανίσει άτομα με αλλεργία σε αυτή.

Σημείωση:
Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
10923
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HEALTH PRO Immunity Hot 14φακ. HEALTH PRO Immunity Hot 14φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

10,33 € 14,76 €
Eνα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις ανάγκες του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού με συνδυασμό Σαμπούκου (Sambucus nigra), Βιταμίνης C, ψευδάργυρου και Ινουλίνης.
HEALTH PRO Immunity Max 30caps HEALTH PRO Immunity Max 30caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

12,03 € 17,19 €
Το συμπλήρωμα διατροφής IMMUNITY MAX προσφέρει μια πρωτοποριακή φόρμουλα φυτικών εκχυλισμάτων Ανδρογραφίδαs (Andrographis paniculata), Πελαργόνιου (Pelargonium sidoides), Γλυκόριζαs, και βιταμίνης C με ψευδαργύρο, για...
VICAN Smart Gum Immune Support με Γεύση Πορτοκάλι 30τμχ VICAN Smart Gum Immune Support με Γεύση Πορτοκάλι 30τμχ
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες C & B6, ψευδάργυρο και σελήνιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
POWER HEALTH Liposomal Range Multivitamin 30caps & Δώρο Vitamin C 500mg 30caps POWER HEALTH Liposomal Range Multivitamin 30caps & Δώρο Vitamin C 500mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συνδυασμός από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία σε λιποσωμιακή μορφή με υψηλή σταθερότητα και βιοδιαθεσιμότητα για καλύτερη & παρατεταμένη αποδέσμευση στον οργανισμό.
UNI-PHARMA Tonosan Probio 20φακ. UNI-PHARMA Tonosan Probio 20φακ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

19,52 € 30,03 €
Συμπλήρωμα διατροφής με 30 δισεκατομμύρια ζωντανά, κλινικά μελετημένα προβιοτικά στελέχη και Βιταμίνη D3 που συμβάλλει στη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
LERIVA Immuvit Vitamin D3 4000iu 60caps LERIVA Immuvit Vitamin D3 4000iu 60caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Immuvit Vitamin D3 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού και την καλή κατάσταση των μυών και των οστών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος