×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

POTEMA Mattress Clean Spray Αντιβακτηριδιακό Σπρέι Κατά των Ακάρεων 100ml

Κωδικός:
26019 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200131710341
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
7,46 € 4,48 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.98€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Mattress Clean Spray Αντιβακτηριδιακό Σπρέι Κατά των Ακάρεων 100ml

Δίνει φρεσκάδα και καθαριότητα, εξουδετερώνοντας μυρωδιές από τα περιττώματα των ακάριων σκόνης, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα πορτοκαλιού.

POTEMA® Mattress Clean Spray, ένα μοναδικό βιολογικό προϊόν διεθνώς αναγνωρισμένο (Γερμανική πατέντα) που δημιουργήθηκε ειδικά για την απολύμανση των στρωμάτων. Αντιβακτηριδιακό προϊόν δίνει φρεσκάδα και καθαριότητα απολυμαίνοντας και αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα πορτοκαλιού. Βοηθά στην αδρανοποίηση των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στα απορρίμματα των ακάρεων, βοηθά στην απομάκρυνση των μυκήτων, τα βακτήρια και άλλα παθογόνα μικρόβια,βοηθά στην μείωση των αλλεργιών εξαφανίζει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές (ακόμη και του τσιγάρου).

Εφαρμογή σε όλα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που δεν μπορούν να πληθούν εύκολα:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά στα υπερβολικά μεγάλα ή στα μη πλενόμενα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα όπως: όλα τα στρώματα, τις καλύψεις στρωμάτων, τα πλαίσια κρεβατιών, τους καναπέδες, τους υπνόσακους, τα μάλλινα καλύμματα, τα μαξιλάρια, όλα τα είδη μαξιλαριών, τα καροτσάκια μωρών, τα λούτρινα ζωάκια, τα παιχνίδια, τις επενδύσεις των βαλιτσών και των τσαντών, τους τάπητες, τα μάλλινα παπούτσια, τα μάλλινα καπέλα και τα παλτά κ.λπ.

Επίδραση:
Το SPRAY MATTRESS CLEANING της POTEMA® λειτουργεί αμέσως ενάντια στις μυρωδιές και εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα που περιέχουν τα περιττώματα των ακάριων σκόνης. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τακτικά περίπου κάθε δεκαπενθήμερο όταν αλλάζετε τα ενδύματα κρεβατιών ή όταν αλλάζουν οι φιλοξενούμενοι. Μετά από έναν ψεκασμό στρώματος πρέπει να περιμένετε περίπου 10 λεπτά για να δράσει.

Πρόσθετη επίδραση:

  • Ουδετεροποίηση της μυρωδιάς στον κάδο σκουπιδιών, τις παπουτσιωθήκες, τις τουαλέτες και στο καλάθι με τα άπλυτα. Αφαιρεί ακόμη και τον καπνό τσιγάρων από τα ενδύματα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων π.χ., τις κουρτίνες, το μαξιλάρι και τους τάπητες καθώς επίσης και τις έντονες ζωικές μυρωδιές.
  • Χρησιμοποιείται ακόμη και για την αφαίρεση λεκέδων. Απλά εφαρμόστε τον ψεκασμό σε έναν φρέσκο λεκέ και σκουπίστε με μια πετσέτα με μια περιστροφική μετακίνηση από το εξωτερικό στο εσωτερικό του λεκέ.

Το Mattress Clean Spray διατίθεται σε συσκευασία:

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
26019
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος