×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ELANCYL My Coach! Shower Gel Αφρόλουτρο με Συσφιγκτική & Τονωτική Δράση 200ml

Κωδικός:
35187 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3282770143867
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,71 € 6,37 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.34€
Αγαπημένα
Περιγραφή

My Coach! Shower Gel Αφρόλουτρο με Συσφιγκτική & Τονωτική Δράση 200ml

Το ζελ ντους  με το δροσερό και τονωτικό άρωμα ενυδατώνει το δέρμα κάνοντάς το λαμπερό, γεμάτο ενέργεια. Προκαλεί μια αίσθηση έντονης φρεσκάδας και αφήνει ένα αέρινο πέπλο αρώματος που προκαλεί μια αίσθηση ευεξίας.

ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ENEΡΓΕΙΑ.To εκχύλισμα Guarana, πλούσιο σε καφεΐνη, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την τόνωσή του.
  • ΚΑΦΕΪΝΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ.Η καφεΐνη, που εντάχθηκε για πρώτη φορά το 1978 σε φροντίδα αδυνατίσματος από τα Εργαστήρια Elancyl, είναι η star της αποδέσμευσης των λιπών χάρη στη μοναδική δράση της στην αποδόμηση της λιποδιαλυτικής αλυσίδας, γιατί επιτρέπει τη μετατροπή των τριγλυκεριδίων που περιέχονται στο λιποκύτταρο σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, που είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν.
  • ΚΙΣΣΟΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ/ΣΥΣΦΙΓΞΗ.Ο κισσός, ιστορικό συστατικό της Elancyl, ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, επηρεάζοντας την ποιότητα του κολλαγόνου καθώς εμποδίζει τη γλυκοζυλίωση των ινών, φαινόμενο υπεύθυνο για τη σύσφιγξη των ιστών. Σε συνδυασμό με το μασάζ, το εκχύλισμα κισσού ευνοεί ακόμα περισσότερο τη φυσιολογική αποσυμφόρηση και την αποβολή των τοξινών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:Χρησιμοποιείται στο ντους και το μπάνιο. Ξεπλύνετε καλά.

ΣΥΝΘΕΣΗ:Water (Aqua)*. Sodium Laureth Sulfate. Lauryl Betaine. Sodium Chloride. Decyl Glucoside*. Fragrance (Parfum). Paullinia Cupana Seed Extract*. Ceteareth-60 Myristyl Glycol. Citral. Citric Acid*. Coco-Glucoside*. Geraniol. Glyceryl Oleate*. Green 3 (Ci 42053). Hexyl Cinnamal. Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate*. Linalool. Maltodextrin*. Salicylic Acid. Sodium Benzoate. Tocopherol*. Yellow 5 (Ci 19140).

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
35187
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος