×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KORRES Renewing Body Cleanser Jasmine 1000ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. 

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω17282 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5203069091957
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,14 € 7,57 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.57€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Renewing Body Cleanser Jasmine 1000ml

Φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τα αφρόλουτρα KORRES είναι εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας που συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Άνθη, φρούτα, φυτά αποτυπώνονται σε δημιουργικές λήψεις που αντανακλούν την αγνότητα και τη δύναμη της φυσικής ομορφιάς.

Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων μας είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο φαρμακείο, μεταμορφώνουμε τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Ένα εργαστήριο βιωσιμότητας, η επιλογή του να συνυπάρχεις αρμονικά με τη φύση.

Έρευνα:

  • Προσφέρει άμεσα βελούδινο δέρμα, με υγιή όψη.
  • 9 στους 10 με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο, επιβεβαίωσαν απαλότερη υφή και έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος, αμέσως μετά τη χρήση.

In vivo τεστ αυτο-αξιολόγησης, πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών

Οδηγίες χρήσης:

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας. Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Συστατικά:

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER,ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT,ARGININE, CASTORYL MALEATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM/FRAGRANCE.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω17282
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος