×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ELANCYL My Coach! Challenge your Cellulite Κρέμα Φροντίδας για Αδυνάτισμα με Συσφιγκτικη & Τονωτική Δράση 200ml

Κωδικός:
34124 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3282770206449
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
34,60 € 19,03 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 15.57€
Αγαπημένα
Περιγραφή

My Coach! Challenge your Cellulite Κρέμα Φροντίδας για Αδυνάτισμα με Συσφιγκτικη & Τονωτική Δράση 200ml

+60% ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΦΛΟΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ* - ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΔΕΡΜΑ - ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ Χ 4** ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

1η φροντίδα σύμμαχος των γυναικών που κινούνται, από τα Εργαστήρια Elancyl, που θα πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα της μικρής καθημερινής άσκησης.

ΛΕΙΑΝΣΗ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΙΠΩΝ**** - ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ***

Προϊόν μιας ισχυρής επιστημονικής καινοτομίας, εμπνευσμένο από το μεταβολισμό των αθλητών, το MY COACH είναι το πρώτο προϊόν της ELANCYL με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης που θα πολλαπλασιάσει το αποτέλεσμα των μικρών καθημερινών σας προσπαθειών: ανεβαίνετε τις σκάλες, κάνετε ποδήλατο, περπατάτε λίγο περισσότερο, χορεύετε, πηγαίνετε στο γυμναστήριο… όλες αυτές οι προσπάθειες μετρούν ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται με το MY COACH!

Η έρευνα των Εργαστηρίων Elancyl ταυτοποίησε ένα συστατικό που ενεργοποιεί τα λιποκύτταρα που καίνε το λίπος**** : τα μικροφύκη Tisochrysis Lutea. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν υπό δερματολογικό έλεγχο έδωσαν ξεκάθαρα αποτελέσματα: το MY COACH! πολλαπλασιάζειX4** το αποτέλεσμα των μικρών καθημερινών σας προσπαθειών, με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη και την τόνωση του δέρματος και για κάθε μια από αυτές τις προσπάθειες, η κρέμα αδυνατίσματος και κατά της κυτταρίτιδας MY COACH! αυξάνει κατά 60% τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

* Κλινική ενδοατομική μελέτη σε 41 γυναίκες που γυμνάζονταν. Συγκριτικά κλινικά αποτελέσματα της κλινικής βαθμολογίας της κυτταρίτιδας μετά από 28 ημέρες καθημερινής χρήσης με και χωρίς χρήση του προϊόντος (10,1% έναντι 6,2%)
**Δράση σύσφιγξης και τόνωσης : Κλινική ενδοατομική μελέτη σε 41 γυναίκες που αθλούνταν. Συγκριτικά κλινικά αποτελέσματα μετά από 14 ημέρες καθημερινής χρήσης με και χωρίς χρήση του προϊοντος (+2,7% έναντι +0,6%)
***συνδυασμένο με μασάζ
***δοκιμή in vitro

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • MICROALGUE TISOCHRYSIS LUTEA ΛΕΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ.Ένα μικροφύκος από τα ηφαιστειογενή Κανάρια Νησιά ταυτοποιήθηκε από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης των Εργαστηρίων ELANCYL, όπου και πλέον παράγεται, ως ένα ενεργό συστατικό με εκπληκτικές ιδιότητες, που έχει τη δύναμη να ευνοεί τη δράση των λιποπκυττάρων που καίνε το λίπος.
    Ευνοώντας την εμφάνιση των λιποκυττάρων που καίνε τα λίπη, πλούσια σε μιτοχόνδρια (κυτταρικά οργανίδια που εμπλέκονται στην παραγωγή ενέργειας μέσω της καύσης λιπών), σε αντίθεση με τα λιποκύτταρα που αποθηκεύουν τα λίπη, αυτά τα μικροφύκη θα αυξήσουν τη θερμογένεση (παραγωγή θερμότητας).
    Αυτή είναι η λειτουργία στον οργανισμό των αθλητών, που έχουν ανάγκη από ενέργεια για να επιτύχουν στις προσπάθειές τους. Το σώμα τους καίει περισσότερα λίπη χάρη σε μια σημαντική παρουσία λιποκυττάρων που καίνε τα λίπη (συγκριτικά με τον υπόλοιπο μεγαλύτερο πληθυσμό λιποκυττάρων που αποθηκεύουν τα λίπη ). Για να πολλαπλασιάσει τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των μικρών καθημερινών σας ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ! (όσον αφορά στη σύσφιγξη και την τόνωση του δέρματος)
  • ΚΑΦΕΪΝΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ.Η καφεΐνη, που εντάχθηκε για πρώτη φορά το 1978 σε φροντίδα αδυνατίσματος από τα Εργαστήρια Elancyl, είναι η star της αποδέσμευσης των λιπών χάρη στη μοναδική δράση της στην αποδόμηση της λιποδιαλυτικής αλυσίδας, γιατί επιτρέπει τη μετατροπή των τριγλυκεριδίων που περιέχονται στο λιποκύτταρο σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, που είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν.
  • ΚΙΣΣΟΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ/ΣΥΣΦΙΓΞΗ.Ο κισσός, ιστορικό συστατικό της Elancyl, ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, επηρεάζοντας την ποιότητα του κολλαγόνου καθώς εμποδίζει τη γλυκοζυλίωση των ινών, φαινόμενο υπεύθυνο για τη σύσφιγξη των ιστών. Σε συνδυασμό με το μασάζ, το εκχύλισμα κισσού ευνοεί ακόμα περισσότερο τη φυσιολογική αποσυμφόρηση και την αποβολή των τοξινών.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

  1. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ. Πλούσιος απολεπιστικός αφρός για βελούδινο, τονωμένο δέρμα με αίσθημα άνεσης. GOMMAGE MOUSSANT ENERGISANT.
  2. ΨΗΛΑΦΙΣΗ, ΚΥΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΙΑΝΣΗ. Κινητοποίηση, αποσυμφόρηση, αναδιαμόρφωση. SLIM MASSAGE
  3. ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΛΕΙΑΝΣΗ. 1η φροντίδα σύμμαχος όσων κάνουν μια μορφή άσκησης που θα πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα των μικρών καθημερινών σας προσπαθειών. MY COACH!

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ:

X4* τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των μικρών καθημερινών σας ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!

*(όσον αφορά στη σύσφιγξη και τόνωση του δέρματος). Κλινική ενδοατομική μελέτη σε 41 γυναίκες που αθλούνταν. Συγκριτικά κλινικά αποτελέσματα μετά από 14 ημέρες καθημερινής χρήσης με και χωρίς τη χρήση του προϊόντος (+2,7% έναντι +0,6%)

 7 ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΦΛΟΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ**

**Κλινική μελέτη - Μελέτες με οργανομέτρηση σε 42 γυναίκες που αθλούνταν και κλινική βαθμολογία 44 γυναικών

 28 ΗΜΕΡΕΣ πιο ΛΕΠΤΟΙ ΜΗΡΟΙ***

***Κλινική μελέτη - Μελέτες με οργανομέτρηση σε 85 γυναίκες μεταξύ των οποίων οι 41 αθλούντα.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
34124
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενεργή υφή ροζ γέλης με άμεσο αποτέλεσμα κρυολιπόλισης που διαρκεί, διεισδύει στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για σίγουρο αποτέλεσμα.
LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και σύσφιγξης με τριπλή δράση αδυνατίσματος και ενισχυμένη αποδοτικότητα Body Slim Concentre Amincissant Embellisseur & Regalbant της Lierac, βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα,...
LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνει την επιδερμίδα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος