×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HEALTH AID Koregin 3000 Συμπλήρωμα Διατροφής με Κορεάτικο Τζίνσενγκ (Panax Ginseng) 600mg για Τόνωση του Οργανισμού 30 Κάψουλες

Κωδικός:
91881 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5019781000258
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
34,23 € 22,25 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.98€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Koregin 3000 Συμπλήρωμα Διατροφής με Κορεάτικο Τζίνσενγκ (Panax Ginseng) 600mg για Τόνωση του Οργανισμού 30 Κάψουλες

Το Κορεάτικο Τζίνσενγκ, γνωστό και ως ‘’Panax Ginseng’’, χρησιμοποιείται στην κινέζικη ιατρική εδώ και αιώνες, για της μεγάλης εμβέλειας ευεργετικές ιδιότητες στην ενίσχυση και στην γενικότερη τόνωση του οργανισμού. Τα κύρια ενεργά συστατικά του βρίσκονται στην ρίζα και περιλαμβάνουν πάνω από 20 δραστικές ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των τζινσενοειδών, τα οποία διαθέτουν εξαιρετική προσαρμοσιογόνο δράση, δηλαδή αυξάνουν την αντίσταση του οργανισμού σε ποικιλία εξωτερικών παραγόντων σωματικού και πνευματικού στρες. Αποτελεί γενικό τονωτικό σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς διαθέτει αντιοξειδωτικές  ιδιότητες.

Το Koregin της HealthAid παράγεται από υψηλής ποιότητας Κορεάτικο Τζίνσενγκ, ώστε να περιέχουν υψηλό ποσοστό τζινσενοσίδων (8%) και κάθε κάψουλα αποδίδει 600mg καθαρού εκχυλίσματος, για μέγιστο αποτέλεσμα.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 13214/16-02-09
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Διατροφικός πίνακας:

Κάθε κάψουλα περιέχειΠοσότητα
Korean Ginseng extract (5:1) (Equivalent to 3000mg of Korean Ginseng root powder) [standardised to 8% ginsenosides]600mg

Οδηγίες χρήσης:
1 κάψουλα ημερησίως με άδειο στομάχι, 20 λεπτά πριν το πρωϊνό.

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
91881
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος