×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VITABIOTICS Perfectil Hair Extra Support Συμπλήρωμα Διατροφής με Τριπλή Δράση σε Δέρμα, Μαλλιά & Νύχια 60 Ταμπλέτες

Κωδικός:
48544 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5021265245741
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
37,65 € 24,10 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 13.55€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Perfectil Hair Extra Support Συμπλήρωμα Διατροφής με Τριπλή Δράση σε Δέρμα, Μαλλιά & Νύχια 60 Ταμπλέτες

Τα μαλλιά αναφέρονται συχνά ως «κορώνα της δόξας» μας, αλλά το στυλ, οι χρωματικές θεραπείες και η δίαιτα μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση των μαλλιών μας. Τα Perfectil Hair έχουν αναπτυχθεί για όσους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών τους, καθώς και εξαιρετική ολόπλευρη υποστήριξη για το δέρμα και τα νύχια.

Τα μαλλιά εξυπηρετούν έναν πολύτιμο βιολογικό σκοπό για να διατηρήσετε το κεφάλι σας ζεστό και βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Φυσικά, κάνει πολύ περισσότερα από αυτές τις βασικές λειτουργίες και με πολλούς τρόπους βοηθά στην επικοινωνία σημαντικών μηνυμάτων σχετικά με το ποιοι είμαστε και πώς αισθανόμαστε. Τα μαλλιά έχουν δύο ξεχωριστές δομές - πρώτον, το ίδιο το θυλάκιο, το οποίο βρίσκεται στο δέρμα, και δεύτερον, ο άξονας, ο οποίος είναι ορατός πάνω από το τριχωτό της κεφαλής.

Συνήθως, κάθε τρίχα μένει μαζί σας για τρία έως πέντε χρόνια έως ότου πέσει ή μεγαλώσει, τότε ένα νέο σκέλος αρχίζει να μεγαλώνει. Ο ρυθμός ή η ταχύτητα της ανάπτυξης των μαλλιών είναι περίπου 1,25 εκατοστά ή 0,5 ίντσες ανά μήνα, ή περίπου 15 εκατοστά ή 6 ίντσες ανά έτος.

Για τις γυναίκες και τους άνδρες, τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητάς μας. Συχνά επενδύουμε σημαντικό χρόνο και χρήμα στην περιποίηση, το στυλ και το χρωματισμό για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας, και ως εκ τούτου χρειάζεται, και αξίζει, την καλύτερη δυνατή φροντίδα για να διασφαλίσουμε ότι θα το δείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤοPerfectil Hairείναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε για να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στα μαλλιά σας και έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας. Τα μαλλιάPerfectilείναι σχεδιασμένα για να τρέφονται από το εσωτερικό με μικροθρεπτικά συστατικά, όπως:

  • Βιοτίνη, σελήνιο και ψευδάργυρος που όλα συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών μαλλιών
  • Περιλαμβάνει επίσης αμινοξέα, θαλάσσιο κολλαγόνο, ινοσιτόλη και εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού
  • Υποστηρίζει βασικούς τομείς ομορφιάς, όπως το δέρμα και τα νύχια

Με συνολικά 28 μικροθρεπτικά συστατικά, ειδικά επιλεγμένα για το συνδυασμένο αποτέλεσμα, το Perfectil Hair υποστηρίζει όλους τους βασικούς τομείς ομορφιάς. δέρμα και νύχια, με επιπλέον υποστήριξη για την υγεία των μαλλιών, όπως:

  • Σελήνιο που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών νυχιών
  • Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), η νιασίνη (βιταμίνη Β3) συν ορυκτά ψευδάργυρος και ιώδιο συμβάλλουν στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος

 

ΤοPerfectil Hairπαρέχει στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας ένα ολοκληρωμένο φάσμα των βασικών βιοενεργών θρεπτικών συστατικών. Εκτός από τα οφέλη αυτών των περιοχών, τοPerfectil Hairπροστατεύει επίσης τη διατροφή σας διπλασιάζοντας ως μια ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη για όλη την υγεία. Δεν χρειάζεται να πάρετε επιπλέον πολυβιταμίνη.

Διατροφικός πίνακας:

ΣυστατικάΑνά 2 ταμπλέτες%ΣΗΠ
Marine Collagen
Horsetail Botanical Extract 
Grape Seed Extract
L-Cystine
Inositol 
L-Methionine 
Co-Q10 
Citrus Bioflavonoids 
Betacarotene 
Vitamin D (as D3 800 IU) 
Vitamin E 
Vitamin C 
Thiamin (Vitamin B1)
Riboflavin (Vitamin B2) 
Niacin (Vitamin B3) 
Vitamin B6 
Folic Acid 
Vitamin B12 
Biotin
Pantothenic Acid 
Magnesium 
Iron 
Zinc
Copper 
Manganese
Selenium 
Chromium 
Iodine
200 mg
200 mg 
10 mg 
100 mg
200 mg
50 mg
5 mg
15 mg 
2 mg
20 µg 
40 mg α-TE
80 mg 
8 mg 
4 mg 
18 mg NE 
10 mg 
400 µg 
20 µg 
150 µg
40 mg 
75 mg 
14 mg
15 mg
1000 µg 
2 mg 
165 µg 
40 µg 
200 µg 
--
--
--
--
--
--
--
--
--
400
333
100
727
286
113
714
200
800
300
667
20
100
150
100
100
300
100
133

*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram
mg = milligram, IU = International Units.

Δοσολογία:
Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες ημερησίως με το κυρίως γεύμα μαζί με νερό ή κρύο ρόφημα.

Προειδοποίηση:
Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλων εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας σχετικά με οποιαδήποτε ιατρική πάθηση.

Συστατικά:Bulking Agents: Calcium Carbonate & Microcrystalline Cellulose, Inositol, Horsetail Extract (Equisetum Extract, Silicon Dioxide, Maltodextrin), Marine Collagen (from Fish), Magnesium Hydroxide (Carrier: Maltodextrin), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, L-Cystine, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose]), Tablet Coating (Hydroxypropylcellulose, Purified Talc, Hydroxypropylmethylcellulose, Colours: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), L-Methionine, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid [Carrier: Dicalcium Phosphate Dihydrate]), Crosslinked Cellulose Gum, Ferrous Fumarate, Citrus Bioflavonoids, Potassium Iodide (Carriers: Dicalcium Phosphate Anhydrous & Hydroxypropylcellulose), Niacin (as Nicotinamide), Zinc Oxide, Biotin (Carrier: Dicalcium Phosphate Dihydrate), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin B6 (as Pyridoxine HCl), Betacarotene (Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Grape Seed Extract, Coenzyme Q10, Manganese Sulphate, Riboflavin, Sodium Selenite Triturate (Carrier: Microcrystalline Cellulose), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carrier: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Copper Sulphate, Chromium Chloride.Allergy Advice:For allergens, see ingredients inbold.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
48544
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDISEI Panthenol Extra Holistic Beauty Complex 30caps MEDISEI Panthenol Extra Holistic Beauty Complex 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Panthenol Extra Holistic Beauty Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύρια συστατικά τον ψευδάργυρο, τον σίδηρο, τη βιοτίνη, την L-λυσίνη και το υαλουρονικό νάτριο, τα οποία υποστηρίζουν την καλή υγεία του...
MY ELEMENTS B50 Complex 30caps MY ELEMENTS B50 Complex 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,44 € 14,06 €
Το My Elements Vitamin B50 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ισχύος που συνδυάζει όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Χολίνη.
MY ELEMENTS Glow Me Up με Γεύση Raspberry 30 ζελεδάκια MY ELEMENTS Glow Me Up με Γεύση Raspberry 30 ζελεδάκια
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το My Elements Glow Me Up είναι ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος