×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ALMORA PLUS Sport Electrolytes Συμπλήρωμα Διατροφής με Ηλεκτρολύτες, Μέταλλα & Εκχύλισμα Citrus Sinensis για Ενισχυμένη Απόδοση Κατά την Άθληση & Ενυδάτωση του Οργανισμού με Γεύση Πορτοκάλι 20 Αναβράζοντα Δισκία

Κωδικός:
99262 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200415600146
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,89 € 8,33 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.56€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Sport Electrolytes Συμπλήρωμα Διατροφής με Ηλεκτρολύτες, Μέταλλα & Εκχύλισμα Citrus Sinensis για Ενισχυμένη Απόδοση Κατά την Άθληση & Ενυδάτωση του Οργανισμού με Γεύση Πορτοκάλι 20 Αναβράζοντα Δισκία

ToAlmora PLUS®SPORTείναι συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), Ασβεστίου (Ca), Μαγνησίου (Mg) και του φυτικού εκχυλίσματος Citrus sinensis. Μοναδικό προϊόν, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση που ενισχύει την απόδοση1 κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης & ταυτόχρονα ενυδατώνει τον οργανισμό των αθλούμενων και των αθλητών.

Είναι ιδανικό για όλους όσους γυμνάζονται και κάνουν οποιοδήποτε είδος άσκησης: 

  • Αερόβια άσκηση μεσαίας ή χαμηλής έντασης:Τρέξιμο, Περπάτημα, Κολύμβηση, Ποδηλασία, Μπάσκετ, Τένις, Yoga - Pilates κτλ.
  • Αναερόβια άσκηση υψηλής έντασης - μικρής διάρκειας:Γυμναστήριο, Βάρη, Crossfit, TRX, Kickboxing, Διαλειμματική άσκηση.

ΤοCitrus Sinensis (σίτρους σινένσις)είναι το κλινικά μελετημένο φυτικό εκχύλισμα εσπεριδοειδών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που αποδεδειγμένα αυξάνει την απόδοση κατά τη διάρκεια της άθλησης. Ο συνδυασμός ηλεκτρολυτών με πολυφαινόλες αποτελούν την «φυσική συνταγή» για να πετύχουμε καλύτερες επιδόσεις κατά την άσκηση διατηρώντας ταυτόχρονα ενυδατωμένο τον οργανισμό μας.

Τομαγνήσιο,συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Τοασβέστιο,συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στη φυσιολογική νευροδιαβίβαση.

Κατάλληλο για:

  • Ενήλικες & Παιδιά άνω των 16 ετών.
  • Χορτοφάγους.

Χωρίς:Ζάχαρη, λακτόζη, γλουτένη, GMO.

Ενεργά συστατικά:
Na, K, Cl, Mg, Ca, + εκχύλισμα Citrus sinensis.

Οδηγίες χρήσης:
Διαλύουμε το αναβράζον δισκίο  almora PLUS® SPORT σε 200ml νερό.

Δοσολογία:
Λαμβάνετε 1 αναβράζον δισκίο την ημέρα, διαλυμένο σε 500ml νερό.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 63102/11-6-18

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Αποτελέσματα διπλά τυφλής, τυχαιοποιημένης μελέτης, παράλληλου σχεδιασμού, σε 39 ενήλικες υγιείς άρρενες αθλητές που έλαβαν 500mg Citrus Sinensis μία φορά την ημέρα.
Overdevest E., et al. Citrus Flavonoid Supplementation Improves Exercise Performance in Trained Athletes. Journal of Sports Science and Medicine (2018) 17, 24-30.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
99262
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος