×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Pycnogenol 50mg, 65% Προκυανιδίνες Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Φλοιού Γαλλικής Πεύκης για Αντιοξειδωτική Προστασία των Αγγείων 60 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
82099 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900520
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
50,00 € 37,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12.5€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Pycnogenol 50mg, 65% Προκυανιδίνες Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Φλοιού Γαλλικής Πεύκης για Αντιοξειδωτική Προστασία των Αγγείων 60 φυτοκάψουλες

Τηρώντας την υπόσχεσή της προς όλους τους φίλους της, ηFULL HEALTHεπέλεξε την ανώτερης ποιότητας Πυκνογενόλη της Horphag Research

ΤοPycnogenol®είναι διεθνως αναγνωρισμένο και πατενταρισμένο εκχύλισμα φλοιού γαλλικού θαλάσσιου πεύκου, και μοναδικό μείγμα φυσικών αντιοξειδωτικών- προκυανιδινών, βιοφλαβονοειδών και φαινολικών οξέων, τα οποία προσφέρουν εκτεταμένα οφέλη  στην υγεία.

Το εκχύλισμα έχει μελετηθεί ευρέως τα τελευταία 40 χρόνια, με περισσότερες από 160 κλινικές δοκιμές και 450 επιστημονικές δημοσιεύσεις

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

  1. Η μελέτη δείχνει ότι τοPycnogenol®μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ενδοθηλιακής λειτουργίας σε περιπτώσεις υπεργλυκαιμίας οριακής γραμμής, υπέρτασης ή υπερλιπιδαιμίας. Καθημερινή χρήση εκχυλίσματος φλοιού πεύκου που ενισχύει τις μεταβολικές παραμέτρους, μειώνει τη χοληστερόλη LDL και περιορίζει το οξειδωτικό στρες. Ομαλοποιεί τους καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου.
  2. ΤοPycnogenol®βοηθά στη μείωση των παραγόντων κινδύνου του μεταβολικού συνδρόμου. Δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι μπορεί να βελτιώσει  τη στυτική λειτουργία. Η μελέτη δείχνει ότι ηPycnogenolμειώνει φυσικά την αρτηριακή πίεση και εξουδετερώνει τη νεφρική βλάβη που προκαλείται από την υπέρταση. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι τοPycnogenol®μειώνει τα αυξημένα επίπεδα πρωτεϊνών στα ούρα και βελτιώνει τη ροή του αίματος προς τα νεφρά. Δημοσιευμένη έρευνα υποστηρίζει ότι τοPycnogenol® βοηθά στη σταθεροποίηση της απώλειας μυών, και ενισχύει την καθημερινή αντοχή των μυών.
  3. ΤοPycnogenol®μειώνει το πρήξιμο στα πόδια και το οίδημα από κατακρατήσεις υγρών. Νέα μελέτη δείχνει ότι  καθημερινή χρήση τουPycnogenol®βελτιώνει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας, μειώνει την ανάγκη για παυσίπονα και την φλεγμονή. Η μελέτη καταδεικνύει τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τουPycnogenol®σε φλεγμονώδεις μεσολαβητές COX-2 και 5-LOX.
  4. Η μελέτη διαπιστώνει ότι τοPycnogenol®είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση της κυκλοφορίας του εσωτερικού αυτιού με την ανακούφιση των συμπτωμάτων της νόσου του Meniere συμπεριλαμβανομένης της εμβοής. Τα πιο πρόσφατα ευρήματα επιβεβαιώνουν ότι το φυσικό εκχύλισμα φλοιού πεύκου βελτιώνει σημαντικά τις ασθένειες που σχετίζονται με το εσωτερικό αυτί όπως ίλιγγος, απώλεια ακοής και ασταθές βάδισμα.
  5. ΤοPycnogenol®μειώνει τα κρίσιμα συμπτώματα άσθματος και βελτιώνει τη διαχείριση του αλλεργικού άσθματος Η έρευνα δείχνει ότι τοPycnogenol®μειώνει τα ρινικά και οφθαλμικά συμπτώματα σε ασθενείς με αλλεργική ρινίτιδα.

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκχύλισμα φλοιού πεύκου μειώνει σημαντικά τα πιο συνηθισμένα σημάδια ψωρίασης μειώνοντας τη φλεγμονή, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
82099
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος