×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

SYNDESMOS Chemco Προπυλενογλυκόλη 1Kg

Κωδικός:
40378 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5205056161124
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
11,72 € 8,79 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.93€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Chemco Προπυλενογλυκόλη 1Kg

Καθαρό, άχρωμο, πρακτικά άοσμο, παχύρευστο υγρό.

Αναμίξιμο με νερό και αλκοόλη.

Τι είναι η προπυλενογλυκόλη;
Η προπυλενογλυκόλη ή αλλιώς γλυκόλη προπυλενίου που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο , είναι ένα άχρωμο και γλυκό υγρό, με παχιά και κολλώδη υφή. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στη παραγωγή τροφίμων και καλλυντικών , είναι ασφαλής για τον άνθρωπο και φιλική προς το περιβάλλον.
Είναι η ουσία που βοηθά να διαλύονται οι αρωματικές ουσίες που περιέχονται στο ηλεκτρονικό τσιγαρο και με τη βοήθεια της θερμότητας παρέχει τον ατμό που προσομοιάζει τον καπνό του τσιγάρου.

Ποια προϊόντα περιέχουν προπυλενογλυκόλη;

Προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία από κάθε ημέρα ευκολία και φροντίδας, όπως σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, τα τρόφιμα, ζωοτροφές, και τα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.

Πως μπορώ να έρθω σε επαφή με προπυλενογλυκόλη;
Οι περισσότεροι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με προπυλενογλυκόλη κατά την κανονική καθημερινή τους ζωή, όταν καταναλώνουν είδη προσωπικής φροντίδας, όπως κρέμες, σπρέι, λοσιόν, όταν απολαμβάνετε αναψυκτικά, γλυκά και άλλα τρόφιμα, ή όταν παίρνετε κάποιο φάρμακο ή που έχουν εμβολιαστεί κατά της σοβαρής νόσου.

Μπορεί προπυλενογλυκόλη έχουν αρνητικές επιδράσεις στην υγεία όταν καταναλώνουν μεγάλο χρονικό διάστημα / ώρα σε μικρές ποσότητες;

Προπυλενο γλυκόλη έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για περισσότερα από 50 χρόνια σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η προπυλενογλυκόλη έχει πολύ χαμηλό βαθμό τοξικότητας. Δεν υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από την έκθεση σε μικρές ποσότητες προπυλενογλυκόλη έχουν ποτέ παρατηρηθεί. Οι αρχές έχουν εγκρίνει τη χρήση της προπυλενογλυκόλης σε ευαίσθητες εφαρμογές όπως φαρμακευτικά, τα τρόφιμα και τα καλλυντικά, και ως εκ τούτου να επιβεβαιώσει την ασφάλειά του.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
40378
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FAGRON Propylene Glycol Προπυλενογλυκόλη 1000gr FAGRON Propylene Glycol Προπυλενογλυκόλη 1000gr
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στη παραγωγή τροφίμων και καλλυντικών , είναι ασφαλής για τον άνθρωπο και φιλική προς το περιβάλλον.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος