×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

WELEDA Baby Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά & Παιδιά για Πρόσωπο & Σώμα 75ml

Κωδικός:
34683 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4001638523172
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
12,40 € 6,20 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.2€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Ενυδατωση σωματος

Ενυδατωση προσωπου

Baby Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά & Παιδιά για Πρόσωπο & Σώμα 75ml
Πλούσια εντατική κρέμα για την περιποίηση του βρεφικού δέρματος.

Το ξηρό δέρμα που προκαλείται από το σύγκαμα, από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή τους θερμαινόμενους εσωτερικούς χώρους δε θα πρέπει να προκαλεί δυσφορία στα μωρά. Απαλύνετε το δέρμα του μωρού με την Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά.

Το βρεφικό δέρμα πρέπει να μάθει πολλά, ήδη από την πρώτη μέρα της ζωής του, ώστε να προστατεύσει το μωρό από τις εξωτερικές επιδράσεις. Ενισχύστε το βρεφικό δέρμα, με την πλούσια, απαλή Κρέμα Καλέντουλας για Μωρά, που περιέχει βιολογικό σησαμέλαιο και πλούσιο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας. Προσφέρει εντατική περιποίηση στις ξηρές περιοχές, ενώ προστατεύει από την απώλεια της υγρασίας, που είναι απαραίτητη για το δέρμα. Άλλωστε, η Weleda βοηθά το βρεφικό δέρμα να κατανοήσει τον κόσμο εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.

Οφέλη:
Προστασία κι εντατική φροντίδα που καταπραΰνει το βρεφικό δέρμα. Περιέχει φιλική προς το δέρμα λανολίνη, για να προλάβει την ξηρότητα. Διατηρεί το βρεφικό δέρμα απαλό και μαλακό. Δεν περιέχει συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Η εξαιρετική φιλικότητά της με το δέρμα, ακόμη και μ ε το ευαίσθητο δέρμα, είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε στο πρόσωπο και στο σώμα του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή της πάνας, όταν το δέρμα δεν εμφανίζει εξάνθημα ή όταν δεν υπάρχει ερεθισμός λόγω της υγρασίας. Κατάλληλο από την πρώτη μέρα ζωής. Ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Δερματολογικά πιστοποιημένο.

Βασικά συστατικά:

  • Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας:
    Τα άνθη της καλέντουλας έχουν χαρακτηριστικά ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα πορτοκαλί άνθη. Περιέχουν ποικιλία καροτενοειδων, φλαβονοειδών και σαπωνίνες. Το Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας έχει απαλυντική δράση κι ενισχύει την ανανέωση του δέρματος. 
  • Αμυγδαλέλαιο:
    Το φίνο κι ελαφρύ Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικά φιλικό με το δέρμα και ιδανικό για το ευαίσθητο, τραχύ και ξηρό δέρμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των βρεφών και των μικρών παιδιών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, όπως λάδι και λινελαϊκό οξύ.

Περιέχει:

  • Νερό
  • Αμυγδαλέλαιο
  • Λανολίνη
  • Σησαμέλαιο
  • Καολίνη
  • Αλκοόλη
  • Υδρολυμένος
  • Κηρός Μελισσών 
  • Glyceryl Linoleate 
  • Διοξείδιο του Πυριτίου 
  • Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας 
  • Εκχύλισμα Ανθών Χαμομηλιού 
  • *Άρωμα
  • *Λεμονίνη
  • *Λιναλοόλη
  • *Γερανιόλη
  • *Κιτράλη 

*Από φυσικά αιθέρια έλαια

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
34683
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MUSTELA Promo Baby Welcome Kit με Gentle Cleansing Gel 500ml, Body Lotion 300ml & Vitamin Barrier Cream 100ml MUSTELA Promo Baby Welcome Kit με Gentle Cleansing Gel 500ml, Body Lotion 300ml & Vitamin Barrier Cream 100ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Mustela πακέτο με απαλό αφροντούς για σώμα και μαλλιά,​ ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, κρέμα για την αλλαγή της πάνας.
SEPTONA Baby Calm N' Care Υγρή Πούδρα με Βάλσαμο & Πανθενόλη 100ml SEPTONA Baby Calm N' Care Υγρή Πούδρα με Βάλσαμο & Πανθενόλη 100ml
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Υγρή πούδρα με βάλσαμο και πανθενόλη, ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα.
SEPTONA Baby Calm N' Care Βρεφικό Λάδι με Βάλσαμο & Ελαιόλαδο 200ml SEPTONA Baby Calm N' Care Βρεφικό Λάδι με Βάλσαμο & Ελαιόλαδο 200ml
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Βρεφικό λάδι με βάλσαμο και ελαιόλαδο, ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα.
SEPTONA Baby Calm N' Care Ενυδατική Κρέμα με Βάλσαμο & Λεβάντα 150ml SEPTONA Baby Calm N' Care Ενυδατική Κρέμα με Βάλσαμο & Λεβάντα 150ml
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ενυδατική κρέμα με βάλσαμο και λεβάντα, ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα.
JOHNSON & JOHNSON Naturally Sensitive Lotion 395ml JOHNSON & JOHNSON Naturally Sensitive Lotion 395ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενυδατική λοσιόν σώματος με βιολογική αλόη βέρα & βούτυρο καριτέ. Η λοσιόν διατηρεί την επιδερμίδα των μωρών προστατευμένη & ενυδατωμένη.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος