×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NOW FOODS Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg Συμπλήρωμα Διατροφής Αποτοξίνωση, Προστασία & Αναζωογόνηση του Ήπατος 60caps

Συμπλήρωμα διατροφής για αποτοξίνωση, προστασία & αναζωογόνηση του ήπατος και για την ενδυνάμωση και προστασία της λειτουργίας των κυττάρων.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω10674 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 733739047359
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
29,60 € 12,43 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 17.17€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg Συμπλήρωμα Διατροφής Αποτοξίνωση, Προστασία & Αναζωογόνηση του Ήπατος 60caps

Η ουσία Silymarin περιέχει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών, που απομονώνεται από τους καρπούς του γαϊδουράγκαθου (Silybum marianum). Αποτελεί φυτικό φλαβονοειδές με ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ενδυνάμωση και προστασία της λειτουργίας των κυττάρων.

Η φυτική αυτή ουσία περιέχει σταθεροποιητικούς παράγοντες για τις κυτταρικές μεμβράνες, ενισχυτικούς παράγοντες για την έκκριση της χολής, και συστατικά που προλαμβάνουν τη μείωση των ενδογενών αντιοξειδωτικών, όπως η γλουταθειόνη. H γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο που εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο ήπαρ, δεσμεύει τις χημικές ουσίες που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, και τις μετατρέπει σε μία μορφή που αποβάλλονται μέσω των ούρων ή της χολής.

Η προστασία που παρέχει η ουσία Silymarin δεν είναι μόνο ευεργετική για το ίδιο το ήπαρ, αλλά και για την υγεία ολόκληρου του οργανισμού. Το Silymarin της NOW αποτελεί ένα ισχυρό προϊόν, σχεδιασμένο για να ενδυναμώνει την υπατική λειτουργία και να συντελεί στην αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων. Είναι εμπλουτισμένο με Turmeric, ένα βότανο με αντιφλεγμονώδη δράση.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω10674
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PHARMALIFE Aloe 100% Aroma Mango 1000ml PHARMALIFE Aloe 100% Aroma Mango 1000ml
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το ALOE  100% Mango Flavour  είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργήθηκε από την Ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Pharmalife με βάση το  ξηρό εκχύλισμα γέλης Αλόης 200:1
HIGHER NATURE Selenium 200mg 60caps HIGHER NATURE Selenium 200mg 60caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

19,38 € 27,69 €
Συμπλήρωμα διατροφής με σελήνιο: ένα πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό ορυκτό στο σώμα σας, καθώς βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
NATURAL VITAMINS Milk Thistle 50ml NATURAL VITAMINS Milk Thistle 50ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

12,99 € 19,99 €
Ξεχωρίζει γιατί είναι το μόνο φυσικό εκχύλισμα από γαϊδουράγκαθο και σιλυμαρίνη στις σωστές-μέγιστες δοσολογίες, μαζί με φυτική γλυκερίνη για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και άμεσο αποτέλεσμα.
TERRANOVA Dong Quai & Soya Sprout Complex 100veg.caps TERRANOVA Dong Quai & Soya Sprout Complex 100veg.caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μια ξεχωριστή σύνθεση θρεπτικών συστατικών, υπερτροφών και βοτάνων φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried), που υποστηρίζουν την ορμονική ισορροπία των γυναικών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος