FULL HEALTH Prostate Health 60 φυτοκάψουλες

 1. Αρχική
 2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
 3. ΠΑΘΗΣΕΙΣ
 4. Προστάτης
 5. FULL HEALTH Prostate Health 60 φυτοκάψουλες
-25% FULL HEALTH Prostate Health 60 φυτοκάψουλες
 • Κατασκευαστής: FULL HEALTH
 • Κωδικός Προϊόντος: 44651 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
 • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
 • Barcode: 5200421900056
 • 32,00€
 • 24,00€
 • ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 19,35€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετεreward-points 130Omegas

Συμπληρωματα διατροφης

Prostate Health 60 φυτοκάψουλες

Το PROSTATE HEALTH εξασφαλίζει:
• ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ όλα τα συστατικά του συνεργάζονται για να υποστηρίξουν τη βέλτιστη λειτουργία του προστάτη.
• ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ καθώς το μέγεθος του προστάτη γίνεται μικρότερο, τα συμπτώματα της διόγκωσης του προστάτη μειώνονται και τελικά μπορεί να εξαφανιστούν εξ ολοκλήρου.
• ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ. Μειωμένη φλεγμονή του προστάτη σημαίνει βελτιωμένη και ομαλή λειτουργία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ.
• ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ.
• ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟ-ΙΣΟΖΎΓΙΟ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ψευδάργυρος, τσουκνίδα, λυκοπένιο, ιστιδίνη, βήτα σιτοστερόλη, σελήνιο, εκχύλισμα γύρης, βιταμίνη D3, κουερσετίνη, επιλόβιο, βόριο.
ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα με τα γεύματα.
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ

(ως γλυκονικός ψευδάργυρος) 20 mg 28,69%

ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ 10 mg **

L-ΙΣΤΙΔΙΝΗ 100 mg **

ΒΗΤΑ ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΗ 250 mg **

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ 150 mg **

ΣΕΛΗΝΙΟ (ως σελενομεθειονίνη) 0.1 mg 181.8%

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ

ΓΥΡΗΣ PROSTAPHIL®-2 100 mg **

ΒΟΡΙΟ 2 mg **

ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ 150 mg **

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 600 IU

ΕΠΙΒΟΛΙΟ 200 mg

Η Full Health δεν χρησιμοποιεί εκχύλισμα του saw palmetto, για να αποφύγει τις παρενέργειες και τους κινδύνους που είναι η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, η δυσκολία στην στύση και την εκσπερμάτιση και η καταστολή των ανδρογόνων. Μια ακόμη παρενέργεια του saw palmetto, την οποία αποσοβήσαμε, θα ήταν η ενοχλητική δράση της τυραμίνης που προκαλεί πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Το Saw Palmetto συνολικά σαν φυτό εργάζεται ως αλφα-1 αδρενεργικός παράγοντας. Η συχνότερη ανεπιθύμητη ενέργεια των άλφα 1 αδρενεργικών (εμφανίζεται σε περισσότερους από 1 στους 10 ασθενείς) είναι η μείωση της ποσότητας του σπέρματος.

ZINC/ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ
Ο ψευδάργυρος παίζει ενεργό και σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας του προστάτη. Τα κύτταρα του προστάτη συσσωρεύουν περισσότερο ψευδάργυρο από τα κύτταρα σε οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο ιστό. Έχει πολλαπλά επιβεβαιωθεί ότι όσο υψηλότερα τα επίπεδα ψευδαργύρου στα κύτταρα του προστάτη, τόσο πιο απομακρυσμένο εμφανίζεται το ενδεχόμενο κακοήθειας. Για να συσσωρευτούν τέτοια υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου, τα κύτταρα της περιφερικής ζώνης του προστάτη είναι προικισμένα με μια εξειδικευμένη πρωτεΐνη-μεταφορέα ψευδαργύρου που ονομάζεται ZIP1. Η βάση αυτής της πρωτείνης είναι το αμινοξύ ιστιδίνη. Ο συνδυασμός της ιστιδίνης με τον ψευδάργυρο εγγυάται και την αποτελεσματικότητα του ψευδαργύρου.

ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ
Ο βασικός ρόλος του στους ιστούς είναι η αποτελεσματική εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνει ζημιές στο DNA. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το λυκοπένιο επιβραδύνει τη διόγκωση του προστάτη και την εκδήλωση της υπερπλασίας.

ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ
Η κουρσετίνη είναι ένα από τα συστατικά της φυτοθεραπείας, στα οποία συνδυάζεται με εκχυλίσματα γύρης. Η έρευνα δείχνει ότι η κουρσετίνη είναι αποτελεσματική τόσο για βακτηριακές όσο και για μη βακτηριακές μορφές χρόνιας προστατίτιδας.

Β-ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΕΣ
Αναστέλλουν την δράση ενός ενζύμου, της 5-άλφα ρεδουκτάσης, το οποίο μετατρέπει την τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη, αλλά το κάνουν με κυτταρικό ήπιο τρόπο, χωρίς να επεμβαίνουν στην ενδογενή παραγωγή ορμονών, χωρίς να διαταράσσουν την ισορροπία των ανδρογόνων και κυρίως την σωματική τους έκφραση. Η βήτα-σιτοστερόλη μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να χειριστούν συμπτώματα όπως η συχνότητα της ούρησης, η επείγουσα ανάγκη ούρων και η ροή των ούρων. Η βήτα- σιτοστερόλη μπορεί να δεσμευτεί στον προστάτη για να συμβάλει στη μείωση της διόγκωσης και της φλεγμονής.

ΙΣΤΙΔΙΝΗ
Η ιστιδίνη συνδέεται με τον ψευδάργυρο και τον μεταφέρει στα κύτταρα με την μεγαλύτερη απαίτηση. Άτομα που δεν παίρνουν αρκετή L-Ιστιδίνη στη διατροφή τους είναι επιρρεπή σε ανεπάρκεια ψευδαργύρου. Προστατεύει την μυελίνη των νεύρων, δεσμεύει με χηλικοποίηση τα βαρειά μέταλλα και κυρίως το νικέλιο που συνυπάρχει σαν παράγοντας καρκινογέννεσης στους ιστούς του προστάτη. Η L-ιστιδίνη είναι ένας "καθαριστής νικελίου". Στην πραγματικότητα δημιουργεί δεσμούς με το νικέλιο και το αποβάλλει το σώμα σας. Τι κάνει το Νικέλιο (στον προστάτη); Είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των βακτηρίων.

ΣΕΛΗΝΙΟ
Ο οργανισμός χρειάζεται μόνο μικρές ποσότητες σεληνίου. Ωστόσο, τα επίπεδα στο αίμα μειώνονται με την ηλικία, τοποθετώντας τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους άνδρες σε κίνδυνο πραγματικής ανεπάρκειας. Τα χαμηλότερα επίπεδα σεληνίου στο αίμα μπορούν να αντιστοιχούν σε αυξημένο κίνδυνο ενός διευρυμένου προστάτη αλλά και σε εξέλιξη σε κακοήθεια. Ο κίνδυνος αυτός αυξάνει όταν το άτομο είναι καπνιστής ή έχει κληρονομικό ιστορικό καρκίνου, ή ακόμη και αν ταλαιπωρείται επί μακρόν από προστατίτιδες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Είναι αξιοσημείωτο ότι η συμπλήρωση με σελήνιο έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί έως 63% μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη στα άτομα που ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες. Το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό και ως εκτούτου προστατεύει τον οργανισμό από τις οξειδώσεις και τις κυτταρικές μεταλλάξεις. Αναστέλλει επίσης τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και μειώνει την εξέλιξη του κυτταρικού κύκλου μέσω της μείωσης της κυκλίνης στις κυτταρικές γραμμές του καρκίνου του προστάτη. Η υπερβολική έκφραση της κυκλίνης D1 συνδέεται με την ογκογένεση, η δε επαύξηση ή/και υπερ έκφραση της κυκλίνης D1 έχει αποδειχθεί σε πλήθος ανθρώπινων όγκων.

Η ΓΥΡΗ PROSTAPHIL
Prostaphil-2 πατενταρισμένο μείγμα υδρόφιλων και λιπόφιλων (20:1) εκχυλισμάτων από γύρη χόρτου { 92% σίκαλης- 5% τριφυλλιού Phleum pretense – 3% καλαμποκιού). To Prostaphil²® είναι ένα καθορισμένο, σταθεροποιημένο εκχύλισμα γύρης, το οποίο δεν είναι γύρη μελισσών, αλλά ένα μείγμα εκχυλισμάτων από συγκεκριμένες γύρες χόρτου σε συγκεκριμένες αναλογίες. Το Prostaphil-2 είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH) και για την γενικότερη προστασία της φυσιολογικής του λειτουργίας.


• Μειώνει το μέγεθος και εξαφανίζει την φλεγμονή.
• Μειώνει την ταλαιπωρία που σχετίζεται με την υπερπλασία (νυκτουρία, πόνος, φλεγμονή, ατελής ούρηση).
• Εξαλείφει την βακτηριδιακή προστατίτιδα.
• Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες, φέρνοντας ανακούφιση για όσους πάσχουν από οδυνηρές καταστάσεις όπως η προστατοδυνία και η προστατίτιδα.

 

Το Prostaphil-2 έχει κλινικά αποδειχθεί ότι μειώνει τον διογκωμένο προστάτη και τα επίπεδα του PSA. Η γύρη έχει ερευνηθεί καλά και χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της προστατίτιδας και των συμπτωμάτων της BPH στην Ευρώπη για πάνω από 35 χρόνια. Αρκετές διπλές-τυφλές κλινικές μελέτες σχετικά με τη διαχείριση του BPH το βρήκαν αρκετά αποτελεσματικό με συνολικό ποσοστό επιτυχίας 70% στα άτομα με υπερπλασία (ΒΡΗ).

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ
Η τσουκνίδα έχει χρησιμοποιηθεί επί αιώνες για φλεγμονώδεις καταστάσεις (ειδκότερα κατώτερου ουροποιητικού συστήματος και προστάτη). Οι ρίζες περιέχουν τανίνες και σημαντική ποσότητα Β-σιτοστερόλης. Χρησιμοποιείται ως ασφαλής θεραπευτική επιλογή για την υπερπλασία ειδικά για τη μείωση των ερεθιστικών συμπτωμάτων και των επιπλοκών.

ΤΟ ΒΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Το βόριο επηρεάζει τα επίπεδα ανθρώπινων στεροειδών ορμονών. Και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο καρκίνος στον προστάτη έχει άμεση σχέση με τα επίπεδα των ανδρογόνων. Πολλές μελέτες καταδεικνύουν ότι το βόριο θανατώνει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη αφήνοντας ταυτόχρονα τα υγιή κύτταρα χωρίς βλάβη. Τα επαρκή επίπεδα βορίου συνδέονται με μείωση του κινδύνου καρκίνου του προστάτη κατά 64%, αλλά η λήψη προστατευτικών επιπέδων βορίου από τα τρόφιμα είναι δύσκολη. Η ιδέα ότι η συμπληρωματική χρήση βορίου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη επιστήθηκε για πρώτη φορά σε μια μελέτη του 2001, η οποία έδειξε ότι υπήρξε σημαντική μείωση του κινδύνου για καρκίνο στην ομάδα που κατανάλωνε σχετικά μεγαλύτερη ποσότητα του βορίου . Αυτά τα ευρήματα έδειξαν ότι το συμπληρωματικό βόριο μπορεί να έχει τόσο προληπτικά όσο και ενισχυτικά αποτελέσματα - συμβάλλοντας τόσο στη συρρίκνωση των όγκων του προστάτη όσο και στη μείωση των επιπέδων PSA.

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Τα ανθρώπινα κύτταρα του προστάτη περιέχουν υποδοχείς για τη 1α, 25-διυδροξυβιταμίνη D, την ενεργό μορφή της βιταμίνης D. Τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ό,τι η σηματοδότηση της βιταμίνης D μπορεί να είναι σημαντική για την αντιμετώπιση αλλά και την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη. Σημαντικές τεκμηριωμένες μελέτες υποδηλώνουν ότι η βιταμίνη D δρα για να σταματήσει την αύξηση του PCa μέσω της ρύθμισης του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και της κυτταρικής διαφοροποίησης. Τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη ανταποκρίνονται στη βιταμίνη D (3) με αυξήσεις στη διαφοροποίηση και την απόπτωση και μειώνουν τον πολλαπλασιασμό, τη διεισδυτικότητα και τη μετάσταση Επίσης, η βιταμίνη D προκαλεί δραματικές αλλαγές στα επίπεδα έκφρασης πολλών πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη φλεγμονή. "Ο καρκίνος συνδέεται με τη φλεγμονή, ειδικά στον αδένα του προστάτη" λένε οι ειδικοί "Η βιταμίνη D καταπολεμά πραγματικά αυτή τη φλεγμονή μέσα στον αδένα".

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΠΙΛΟΒΙΟ
Οι ιδιότητες του βοτάνου ήταν γνωστές από παλιά και αναφέρονται σε βιβλία πριν το 1880. Είχε όμως ξεχαστεί και παρέμενε στην αφάνεια μέχρι τη στιγμή στις αρχές του 20ου αιώνα που η θετική του δράση στην αντιμετώπιση του προστάτη, αναδείχθηκε από την Αυστριακή βοτανολόγο Μαρία Τρέμπεν.
Σε εργαστηριακές μελέτες που έγιναν στο κέντρο έρευνας για τον προστάτη στο Βανκούβερ, διαπίστωσαν ότι πολύ μικρές συγκεντρώσεις του βοτάνου επηρεάζουν αρνητικά τη δράση των ενζύμων 5–alpha reductase και aromatase που εμπλέκονται στην αρχόμενη υπερπλασία του προστάτη. Χρησιμοποιείται για προβλήματα ούρησης, φλεγμονές του ουροποιητικού συστήματος και για προβλήματα διόγκωσης του προστάτη και για τον καρκίνο του προστάτη, ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο, με μεταστάσεις. Κατεβάζει ταχύτατα το PSA.
Οι βασικές δραστικές ουσίες στο επιλόβιο [οεντοθείνη Β] [οεντοθείνη Α]
• είναι ισχυροί αναστολείς πολλαπλασιασμού κυττάρων καρκίνου του προστάτη και η αποπτωτική τους δράση σχετίζεται με την ενεργοποίηση της μιτοχονδριακής οδού.
• μειώνουν την έκκριση του εξειδικευμένου αντιγόνου του προστάτη (PSA).
• αναστέλλουν την δραστικότητα της αργινάσης.
• μειώνουν τα αδενώματα.
• αναστέλλουν την δραστηριότητα των δύο βασικών ενζύμων που ευθύνονται και πυροδοτούν την υπερπλασία του προστάτη και την κακοήθεια: της 5α-ρεδουκτάσης και της αρωματάσης.

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για παραγγελίες αξίας από 39€ ευρώ και άνω μέχρι και 2 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.


 

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€ ευρώ και μέχρι και 2 κιλά, διαμορφώνεται ως εξής:

 • Για αποστολές εντός νομού Αττικής: 2,25€ ευρώ μέχρι και 2 κιλά.

 • Για αποστολές εκτός νομού Αττικής: 2,50€ ευρώ μέχρι και 2 κιλά.


 

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής: 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1,50 € ευρώ σε όλες τις παραγγελίες.


 

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται με την ΕΛΤΑ Courier.

Αξία παραγγελίας Κόστος αποστολής μέχρι και 2 κιλά για αποστολές εντός νομού Αττικής Κόστος αποστολής για κάθε επιπλέον κιλό μετά τα 2 κιλά Κόστος Αντικαταβολής
Για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€ ευρώ 2,25€ ευρώ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ
Για παραγγελίες αξίας από 39€ ευρώ και άνω ΔΩΡΕΑΝ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ

 

Αξία παραγγελίας  Κόστος αποστολής μέχρι και 2 κιλά για αποστολές εκτός νομού Αττικής Κόστος αποστολής για κάθε επιπλέον κιλό μετά τα 2 κιλά Κόστος Αντικαταβολής
Για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€ ευρώ 2,50 € ευρώ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ
Για παραγγελίες  αξίας από 39€ ευρώ και άνω ΔΩΡΕΑΝ 0,90 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό Υπηρεσία αντικαταβολής 1,50 € ευρώ
 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και μέχρι και 2 κιλά, διαμορφώνεται στα 17,40€

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής: 2,75 € ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται με την ΕΛΤΑ Courier

 
 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

 Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή:

 Εξοφλείτε με μετρητά την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της από την εταιρία courier στο χώρο σας.

*Η εξόφληση της παραγγελίας μέσω αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές εξωτερικού.


2.Έμβασμα μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της στην τράπεζα σας μέσω web banking, mobile apps, καθώς και σε φυσικό κατάστημα.

Ως αιτιολογία θα συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας που θα λάβετε μέσω email και το ονοματεπώνυμό σας. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, επισυνάπτετε το καταθετήριο στο επιβεβαιωτικό email ώστε να επεξεργασθεί η παραγγελία.

*Απαιτούμενη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της αιτιολογίας.

*Ισχύει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

 

Οδηγίες Τραπεζικής Κατάθεσης
Παρακαλώ καταθέστε το συνολικό ποσό πληρωμής στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό.

 

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR49 0172 0920 0050 9202 5092 112
Όνομα δικαιούχου:
Συστεγασμένα Φαρμακεία Γεώργιου Σπανόπουλου & Μιχαήλ Σπανόπουλου 0.Ε

Eurobank
IBAN: GR64 0260 1070 0002 8020 0931 082
Όνομα δικαιούχου:
Φαρμακείο Γεώργιου Σπανόπουλου και Σία ΟΜ

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR05 0110 1050 0000 1050 0933 279
Όνομα δικαιούχου:
Συστεγασμένα Φαρμακεία Γεωρ Σπανοπο
Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 

3. Πιστωτική Κάρτα:

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω χρέωσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Για την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας winbank της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης της τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.


 

4. PayPal:

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας online πληρωμών PayPal *( Η υπηρεσία επιβαρύνεται με χρεώσεις που προκύπτουν από την ίδια την PayPal )


 

5. Παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα μας.

Για να εξασφαλίσετε τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, απαιτείται να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή online παραγγελία. Ο χρόνος διεκπεραίωσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ σε περιόδους μεγάλων προσφορών και αυξημένου όγκου παραγγελιών είναι 3 έως 5 ημέρες. Η παραγγελία σας θα κρατηθεί στο φαρμακείο μας μέχρι 30 ημερολογιακές ημέρες. Όταν εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας. Η εξόφληση πραγματοποιείται στο ταμείο του καταστήματος μετρητοίς ή μέσω POS.

Οι ώρες λειτουργίας του φαρμακείου για τις παραλαβές είναι οι εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.

Σάββατο: 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Το ωράριο ενδέχεται να διαφέρει σε εορτές και αργίες

Οι τιμές των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα ισχύουν εφόσον έχει τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία.


 

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα με ενημερωτικό e-mail (υπάρχει το ενδεχόμενο το ενημερωτικό e-mail να αποστάλθηκε στα Spam/Junk του e-mail σας). Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται το αργότερο μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 ημέρες. Τα μη άμεσα διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες. 

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ

1. Μέσω του ιστότοπού μας:

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας online από την ιστοσελίδα μας. Συγκεντρώνετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της πλατφόρμας αναζήτησης, και έπειτα επιλέγετε «Προσθήκη στο καλάθι». Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε «Αγορά». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον τρόπο πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας σας, που επιθυμείτε. Όταν καταχωρηθεί η παραγγελία επιτυχώς θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Επιπλέον θα λάβετε ξεχωριστή ενημέρωση όταν αποσταλλεί από το κατάστημά μας με τον αριθμό αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρίας courier.

Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων.

Παρακαλούμε εάν δεν έχετε λάβει το email της επιβεβαίωσης της παραγγελίας, ελέγξτε την κατηγορία «Προσφορές (Promotions)» ή τον φάκελο Ανεπιθύμητα email (Spam) /Κάδος Απορριμμάτων (Junk)

 

 

2. Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο “2105690340” τις εργάσιμες ώρες και ημέρες δίνοντάς μας τον κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε, ο οποίος βρίσκεται δεξιά από την φωτογραφία του.

*Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου να μπορέσουμε να καταχωρήσουμε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Ακύρωση Παραγγελίας: γίνεται δεκτή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail με την πρϋπόθεση ότι η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλλεί από το κατάστημά μας. Αν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η αποστολή της, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών.

Ετικέτες: Συμπληρωματα διατροφης, FULL, HEALTH, Prostate, Health, φυτοκάψουλες, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ